AKROV-300 Deniz Aracı ile Denizlerde İleriye Atılan Dev Adım

AKROV-300 Deniz Aracı ile Denizlerde İleriye Atılan Dev Adım

İleri Teknolojik Sistemler

Gelişmiş mühendislik çözümlerimizle, en zorlu koşullara sahip su kaynaklarında gözlem, keşif ve operasyon yapabilmeyi mümkün kılan ileri teknoloji cihazlar, sistemler geliştiriyoruz. Mekanik, elektronik, yazılım, kontrol mühendisliği süreçlerini bünyemizde gerçekleştiriyor, karmaşık mühendislik problemleri için inovatif çözümler sunuyoruz. Tasarım, geliştirme ve uygulama alanında mühendislik ve danışmanlık hizmeti veriyoruz. Sistemlerimiz hem su altında hem de su üstünde görev yapabilecek özellikte.

AKROV-300 Hangi Alanda Kullanılıyor ?

Arama kurtarma, savunma, petrol ve doğalgaz endüstrisinde, düşen gemi vinç ve çapalarının bulunmasında, deniz altını ve tabanını ilgilendiren bilimsel araştırmalar gibi çok sayıda alanda kullanılabiliyor. Mercan oluşumlarının takibini ve gözlemini gerçekleştiriyorlar. Deniz altındaki iletişim kabloları ve enerji hatlarının döşenmesinde ve daha sonraki bakım onarım aşamalarında görev yapıyorlar.

Fay Hatlarında İnceleme

Su altındaki herhangi bir sistemin doğru çalışıp, çalışmadığını analiz edebiliyor. Okyanuslarda ve denizlerde kurulan yeni nesil rüzgar tribünlerinin bakımını ve onarımını yapabilmek için kullanıyorlar. Dalgıçların ulaşamadıkları alanlarda veya risk taşıyan ortamlarda güvenle tercih ediyorlar. Mesela fay hatlarının gözlemlenmesi ve takibinde kullanılıyor.